Systémové upozornění
Hlavní informace


CBG olej - co je vlastně CBG?

K dnešnímu dni většina lidí, kteří znají konopí a jeho léčivé účinky, slyšela hlavních látkách a jejich účincích. Víte, že existuje i mnoho dalších sloučenin v konopí?
Méně známá látka se nazývá cannabigerol (CBG).

 

CBG olej - jak se vyrábí CBG?

CBG je non-intoxikující kanabinoid, což znamená, že nevyvolává omamný účinek, který je typický pro THC.
Vzhledem k tomu, že se vyskytuje u většiny odrůd konopí v nízkém množstvích (obvykle pod 1%), CBG je považován za nízký kanabinoid.
Překvapivě však CBG je stavební buňkou pro ostatní kanabinoidy - zejména pro THC a CBD.
Pro dosažení vyššího zisku CBG pěstitelé experimentují s genetickou manipulací a křížením rostlin.
Vědci mohou také extrahovat vyšší množství CBG z rostlin budů stanovením optimální doby extrakce, přibližně šest týdnů v osmi týdnech kvetoucího cyklu.

 

CBG olej - potenciální výhody CBG

Vestavěný endokanabinoidní (ECS) systém lidského těla pracuje na udržení těla ve vyrovnaném stavu homeostázy.
I když existují specifické podrobnosti o tom, jak kanabinoidy fungují, endocannabinoidní systém obecně provádí různé funkce specifické pro každou oblast těla.
Například endokanabinoidní systém v místě poranění (modřiny) může pomoci regulovat imunitní buňky, aby omezil zánět.
Bylo zjištěno, že CBG ovlivňuje velmi specifické fyziologické systémy a problémy a výsledky pro lékařské použití jsou nadějné. Endokanabinoidní receptory převládají v očních strukturách a zajímavé je, že CBG je zvláště účinný při léčbě glaukomu, protože snižuje nitrooční tlak. Je silným vazodilatantem a má neuroprotektivní účinky.

CBG olej - vědci jsou z něj nadšeni!

Vědci jsou nadšení těmito počátečními výsledky CBG a budou podporovat budoucí výzkum pouze s CBG samotným nebo CBG v kombinaci s jinými cannabinoidy a násobnými onemocněními. Jelikož je non-psychotropní, CBG má slibné široké spektrum potenciálních aplikací nejen pro výše uvedené problémy, ale také jako analgetikum, terapii psoriázy a jako antidepresivum.

CBG olej v naší nabídce

Chcete vyzkoušet CBG olej? U nás naleznete 2% i 5% složení oleje. Zároveň naším zákazníkům nabízíme i CBG konopný čaj, který jim zajisté zachutná :-).

 

Prohlédnout si CBG produkty

Další informace
  • 

    CBG Liquid - pro radost těla i duše

    CBG je nově objevený, velice slibný kanabinoid s vysokými protizánětlivými a neuroprotektivními vlastnostmi. Již spousta ho zná ve formě CBG konopného oleje ale co ve formě E-liquidu? Proč bychom ho měli vaporizovat?

  • 

    CBG olej dávkování

    CBG nebo cannabigerol je často přehlíženým kanabinoidem, i když je velmi důležitý. Ve skutečnosti je to potřebný zdroj způsobující většinu účinků konopí. Působí jako předchůdce jiných kanabinoidů. Jak rostlina rostla, CBG je konvertován na jiné kanabinoidy enzymy v rostlině, takže má tendenci být přítomen v nízkých úrovních, když je konopí připravena na sklizeň.

  • 

    CBG olej účinky

    CBG je látka v konopí, které není psychoaktivní, nemá tedy opojný účinek. Považuje se za pramatku všech kanabinoidů a může pomoci vyvážit účinky THC a jiných dalších kanabinoidů podporou synergie.

  • 

    CBG olej - látky v konopí

    Konopí obsahuje vice než 480 aktivních látek, 80 sloučenin je známo jako kanabinoidy. Tyto interagují s receptory v našem těle, aby zvýšili účinky v našem nervovém systému a mozku. Níže je stručný přehled 8 hlavních kanabinoidů nalezených v konopí.

  • 

    CBG olej - nákupní rádce

    Rádi byste si pořídili CBG olej, ale máte strach z nákupu? Na co si máte dávat při výběru produktu pozor a podle čeho poznáte, že jste koupili kvalitní produkt?

  • 

    CBG olej - co je vlastně CBG?

    K dnešnímu dni většina lidí, kteří znají konopí a jeho léčivé účinky, slyšela hlavních látkách a jejich účincích. Víte, že existuje i mnoho dalších sloučenin v konopí?
    Méně známá látka se nazývá cannabigerol (CBG).

  • 

    CBG olej co nám může nabídnout?

    Cannabigerol (CBG) není psychoaktivní a je známo, že blokuje metabolické působení, psychoaktivní účinky THC.Bylo prokázáno, že CBG stimuluje neurogenesi (růst mozkových buněk). CBG je také antibakteriální, protinádorový a pomáhá při nespavosti.

  • 

    CBG olej vše co potřebujete vědět

    Cannabigerol (CBG) je jedním ze 100 kanabinoidů nalezených v rostlině konopí. Přečtěte si více informací o objevu, využití a budoucnosti CBG.

CBG olej
Máte zájem o CBG olej?
Zanechte nám Váš kontakt a my Vás budeme kontaktovat.
Děkujeme.
Jméno (*)

Prosím vyplňte jméno.
E-mail (*)

Prosím vyplňte email.
Telefon (*)

Vyplňte prosím telefon.

Neplatný vstup



Konopí jako přírodní medicína

Konopí má skvělé léčivé a výživné vlastnosti. Používá se k léčbě mnoha nemocí nebo jako prevence a zdroj vitality a dlouhověkosti.

Naučte se ho používat ve svém každodenním životě. Získejte recepty, články, zprávy, užitečné informace a studie ...

( Poskytnutím těchto údajů souhlsíte se zpracováním osobních údajů )
Please let us know your email address.