Systémové upozornění
Hlavní informace


CBG olej dávkování

CBG nebo cannabigerol je často přehlíženým kanabinoidem, i když je velmi důležitý. Ve skutečnosti je to potřebný zdroj způsobující většinu účinků konopí. Působí jako předchůdce jiných kanabinoidů. Jak rostlina rostla, CBG je konvertován na jiné kanabinoidy enzymy v rostlině, takže má tendenci být přítomen v nízkých úrovních, když je konopí připravena na sklizeň.

CBG olej dávkování

Prevence a harmonizace tělesných funkcí:
3 kapky ráno nebo večer (2% CBG)

Pro žaludeční nebo trávicí problémy / pro dobrý spánek / pro mírnou bolest:
3 kapky ráno a 3 kapky večer (2% CBG)

s napětím, stresem, úzkostí:
3 kapky ráno, 3 kapky během dne a 3 kapky večer (2% CBG)

CBG olej dávkování jako doplněk stravy při léčbě

Léčba 1. (snadnější problémy):
3 kapky ráno a 3 kapky večer, po jednom týdnu 5 kapkách ráno a 5 kapkách večer (5% CBG)

Léčba 2. (Více závažných problémů nebo více společně):
3 kapky ráno a 3 kapky večer po týdnu 5 kapkách ráno a 5 kapkách večer po 14 dnech 5 kapkách ráno, 5 kapkách během dne a 5 kapkách večer (5% CBG)

Léčba 3. (závažnější, prodloužené a chronické problémy nebo více spolu, při chemoterapii a následně při harmonizaci a obnově tělesných funkcí):
4 kapky ráno a 4 kapky večer, po jednom týdnu 5 kapkách ráno a 5 kapkách večer, po 14 dnech můžete zvýšit dávku (5% CBG)

Dávkování je velmi individuální a každý ví, co je nejlepší pro něj samotného, jestli můžete dávku zvýšit. Za normálních okolností začínáte s malými dávkami, pozorujete, jak tělo reaguje a pak zvyšuje počet kapek.První týden je pro vyšetření a rozhoduje o další dávce. 

Další informace
  • 

    CBG Liquid - pro radost těla i duše

    CBG je nově objevený, velice slibný kanabinoid s vysokými protizánětlivými a neuroprotektivními vlastnostmi. Již spousta ho zná ve formě CBG konopného oleje ale co ve formě E-liquidu? Proč bychom ho měli vaporizovat?

  • 

    CBG olej dávkování

    CBG nebo cannabigerol je často přehlíženým kanabinoidem, i když je velmi důležitý. Ve skutečnosti je to potřebný zdroj způsobující většinu účinků konopí. Působí jako předchůdce jiných kanabinoidů. Jak rostlina rostla, CBG je konvertován na jiné kanabinoidy enzymy v rostlině, takže má tendenci být přítomen v nízkých úrovních, když je konopí připravena na sklizeň.

  • 

    CBG olej účinky

    CBG je látka v konopí, které není psychoaktivní, nemá tedy opojný účinek. Považuje se za pramatku všech kanabinoidů a může pomoci vyvážit účinky THC a jiných dalších kanabinoidů podporou synergie.

  • 

    CBG olej - látky v konopí

    Konopí obsahuje vice než 480 aktivních látek, 80 sloučenin je známo jako kanabinoidy. Tyto interagují s receptory v našem těle, aby zvýšili účinky v našem nervovém systému a mozku. Níže je stručný přehled 8 hlavních kanabinoidů nalezených v konopí.

  • 

    CBG olej - nákupní rádce

    Rádi byste si pořídili CBG olej, ale máte strach z nákupu? Na co si máte dávat při výběru produktu pozor a podle čeho poznáte, že jste koupili kvalitní produkt?

  • 

    CBG olej - co je vlastně CBG?

    K dnešnímu dni většina lidí, kteří znají konopí a jeho léčivé účinky, slyšela hlavních látkách a jejich účincích. Víte, že existuje i mnoho dalších sloučenin v konopí?
    Méně známá látka se nazývá cannabigerol (CBG).

  • 

    CBG olej co nám může nabídnout?

    Cannabigerol (CBG) není psychoaktivní a je známo, že blokuje metabolické působení, psychoaktivní účinky THC.Bylo prokázáno, že CBG stimuluje neurogenesi (růst mozkových buněk). CBG je také antibakteriální, protinádorový a pomáhá při nespavosti.

  • 

    CBG olej vše co potřebujete vědět

    Cannabigerol (CBG) je jedním ze 100 kanabinoidů nalezených v rostlině konopí. Přečtěte si více informací o objevu, využití a budoucnosti CBG.

CBG olej
Máte zájem o CBG olej?
Zanechte nám Váš kontakt a my Vás budeme kontaktovat.
Děkujeme.
Jméno (*)

Prosím vyplňte jméno.
E-mail (*)

Prosím vyplňte email.
Telefon (*)

Vyplňte prosím telefon.

Neplatný vstup



Konopí jako přírodní medicína

Konopí má skvělé léčivé a výživné vlastnosti. Používá se k léčbě mnoha nemocí nebo jako prevence a zdroj vitality a dlouhověkosti.

Naučte se ho používat ve svém každodenním životě. Získejte recepty, články, zprávy, užitečné informace a studie ...

( Poskytnutím těchto údajů souhlsíte se zpracováním osobních údajů )
Please let us know your email address.